Artur16 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam wszystkich! Od niedawna interesuje się modelarstwem więc postanowiłem zarejestrować się na tym forum. Jak już napisałem jestem początkujący w tej dziedzinie i na pewno jeszcze wiele do nauki przede mną. Mam nadzieję, że pomożecie mi znaleźć odpowiedz na dręczące mnie pytania . Zapomniałbym o najważniejszym więc nazywam się Artur, mam 16 lat, mieszkam w Bielsku-Białej lecz pierwsze kroki z modelarstwem stawiałem/stawiam u wujka w Jastrzębiu dzięki czemu jeszcze nie udało mi się rozbić żadnego modelu Pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witamy, po akceptacji moderatora otrzymasz dostęp do pisania postów i zakładania tematów w innych działach. Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.