rondon Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 witam czy ten pakiecik: http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7301 naładuje tą ładowarką: http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7637&Product_Name=Turnigy_balancer_&_Charger_2S-3S ( bo w opisie są wspomniane pakiety Zippy tylko) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Naładuje się, problem tylko - ile razy ? "Excelent...." za 4,5$ ? Na tej samej stronie pisze również: prąd ładowania- ok.800mA. To jest ponad 2C dla Twojego pakietu.... ? Ale masz rację - tańszych nie widać ! Odradzam ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 czy kombatybilność to coś związanego z kombatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jeżeli chodzi tylko o kompatybilność, to odpowiedź brzmi: TAK Oczywiście tylko z pakietami LiPo 2S i 3S Jeżeli jednak masz zamiar zostać w modelarskie na dłużej, to tak, czy owak będziesz musiał zainwestować w porządną ładowarkę z komputerem. Sam kupiłem sobie Graupnera Ultramata 16 i nie żałuję wydanych pieniędzy. Bardzo dobrą i popularną ładowarką jest też: Turnigy Accucell-6 - poczytaj forum, jest o niej głośno i też jest stosunkowo tania i dostępna w UH - warto się nad nią zastanowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rondon Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 na razie nie mam pieniędzy na taką ładowarkę... dzięki za szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puciu16 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 swoją drogą ja mam ładowarkę turnigy Accucell 6 i śmiga super. (TANIO I SPRAWNIE) posiada dużo opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rondon Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a jak wygląda ładowanie tą ładowarką pakietu 3S 2200mAh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dłuuugo :wink: No jak ma wyglądać ?? Po prostu podłączasz, włączasz i czekasz... Niestety nic ciekawego, kina akcji z tego nie będzie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.