Painkiller Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Czy gdzieś w okolicach Pszczyny istnieje klub modelarzy modeli sterowanych radiem? Jakie są zasady członkostwa w takim klubem? Czy w takim klubie są zajęcia z latania?
Adam G. Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 http://www.modelarze.rybnik.pl/ Pozdrawiam
Painkiller Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Rozumiem że Ty również czynnie uczestniczysz w lataniu tam? Może jak sie będziesz kiedyś wybierał to dasz znać i jakoś sie ustawimy bo samemu to co najwyżej mogę być widzem z daleka a przy okazji chciałem sie czegoś nauczyć...hmm?
Adam G. Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Spokojnie, nikt nikogo nie będzie przeganiał, śmiało możesz podejść bliżej :wink: Ten wikend mam wolny więc jeśli pogoda dopisze to na pewno też się wybiorę więc możemy się ugadać. Pozdrawiam
Painkiller Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Kurde mi w ten weekend trochę nie pasuje bo mam sporo pracy ale za tydzień lub za dwa jak najbardziej i może pogoda będzie lepsza bo patrząc przez okno to już się coś psuje...a jutro ma lać podobno:/ W razie czego zostawiam ci mój numer 792275875- Krzysiek Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.