obara Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 zielony i czarny w rowki w wersji CASTORAMA - 120cm*50cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Nie chcem w rowki ale ten nie rowkowany w wersji komfort chyba ma tyle samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Plik wymaga calkowitego wyczyszczenia z wszystkich niepotrzebnych lini, napisow itd. Inaczej ploter wytnie Ci wszystko lacznie z serwami, ich popychaczami itd. Pomysl co bys zostawil jakbys chcial ciac recznie. Po jakich liniach prowadzilbys skalpel - reszte wywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 No i tak też zrobiłem Tylko właśnie nie wiem co ze skalą, zostawić czy usunąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Na epsie chyba juz nie bylo serw itp. Skale mozesz zostawic jesli nie wiesz jaka ma byc np. rozpietosc modelu. Oczywiscie idzie to sprawdzic na rysunku, ale jesli nie wiesz jak to zostaw w pliku tylko przesun ja gdzies miedzy elementy, a nie tak odstawiana od reszty. Zostawiajac sklae bedziesz mogl sprawdzic czy nie bylo jakiegos przeskalowania pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 No, to to są gotowe eps'y podzielone już tak aby zmieściły się na jednej płycie depronowej http://two.xthost.info/mati1988k/jas%201.eps http://two.xthost.info/mati1988k/jas%202.eps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.