Bartek Modelarz Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jestem modelarzem początkującym mam 12 lat moje imię nosi nazwę Bartek mieszkam w Andrychowie.Nie uczęszczam do żadnej modelarni razem z tatą i wujkiem budujemy model RWD 9.Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_RC Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witaj Bartku,znajdziesz tu o wiele więcej informacji na temat modelarstwa,i kolegów z okolicy.Powodzenia w budowie rozpoczętych modeli.Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Modelarz Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Znam pana z saumodelarni to ja Bartek88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.