motofan11 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam wszystkich pasjonatów modelarstwa:) Mam na imię Paweł i mieszkam ok. miasta Piła, modelarstwem interesuje się od dość dawna ale były to przede wszystkim modele kartonowe ,teraz kiedy można kupić dość tanio ,tak dla początkującego ,wszelkie komponenty do modeli RC postanowiłem bardziej zgłębić temat szczególnie modeli latających z silnikami elektrycznymi, moje pasje to fotografia , motocykle, elektronika. Tak na marginesie wspomnę ,że jestem w trakcie budowy plotera CNC który będzie pewnie pomocny też w temacie modelarstwa. Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witaj. Czy mógłbyś bardziej sprecyzować gdzie mieszkasz? Wielkopolska to tak trochę ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Korekta już zrobiona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.