Phase Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam! Mam na imię Krzysztof i co nie co o modelarstwie już wiem. Interesuje mnie głównie modelarstwo RC. Miałem styczność z samochodami, łodziami i trochę z samolotami. Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Phase Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zadam może tutaj pytanie, bo gdzie indziej nie mogę. Dla czego nie mogę założyć tematu w dziale warsztat? Czytałem Regulamin, ale oprócz tego, że powinienem się przywitać, dbać o język, pisownię, kulturę itp, ale nic więcej w sprawie tematów nie wyczytałem, a sprawa dość pilna jest. Proszę o pomoc.
Paweł R Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Cześć. Czytałem Regulamin, ale oprócz tego, że powinienem się przywitać, dbać o język, pisownię, kulturę itp, ale nic więcej w sprawie tematów nie wyczytałem, a sprawa dość pilna jest.dodatkowo jest napisane że uzytkownik może czekać 24h do momentu dodania go do listy użytkowników
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.