Phase Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam! Mam na imię Krzysztof i co nie co o modelarstwie już wiem. Interesuje mnie głównie modelarstwo RC. Miałem styczność z samochodami, łodziami i trochę z samolotami. Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phase Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zadam może tutaj pytanie, bo gdzie indziej nie mogę. Dla czego nie mogę założyć tematu w dziale warsztat? Czytałem Regulamin, ale oprócz tego, że powinienem się przywitać, dbać o język, pisownię, kulturę itp, ale nic więcej w sprawie tematów nie wyczytałem, a sprawa dość pilna jest. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Cześć. Czytałem Regulamin, ale oprócz tego, że powinienem się przywitać, dbać o język, pisownię, kulturę itp, ale nic więcej w sprawie tematów nie wyczytałem, a sprawa dość pilna jest.dodatkowo jest napisane że uzytkownik może czekać 24h do momentu dodania go do listy użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.