student87 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam ! Mam pytanko odnośnie klubowej Cessny 182, dużo osób ją zbudowało przeczytałem, każdy wątek z tego forum dotyczącej tego modelu. Nie znalazłem jednak informacji jak ona lata, jakie ma własności lotne itd. czy jest szybka ? Najchętniej zobaczyłbym film z jej udziałem, ale takiego też nigdzie nie znalazłem. Proszę o opinie na temat Ceśki jak sobie radzi w powietrzu. Moje zapytanie o to jak cessna lata jest spowodowane tym że dużo ludzi z tego forum budowało ten model, a o tym jak lata nikt nie napisał. Czyżby wielki shit ? Z góry dziękuje i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolar Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Dokładnie to samo chciałbym się dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.