hmcio Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich z uwagi na to iż nie za bardzo się orientuje w temacie kieruje sie z prośbą do znawców Otrzymałem lame v4 "używke" w prezencie no i takie z nią mam problemy : - przy próbie podniesienia jej do góry ściąga ja na prawo i do tyłu dość sporo - nie jestem w stanie wyregulować "trymerami" wymieniłem części na alu ale to nic nie pomogło Dziękuje za każdą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Regulacja na snapach przy tarczy - rozkręcając lub wkręcając. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmcio Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Regulacja na snapach przy tarczy - rozkręcając lub wkręcając. Pozdrawiam dziwne ale prawdziwe a gdzie się mieszczą te snapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Dokładnie to regulujesz tymi małymi czarnymi orczykami Eee ten drugi to moja pomyłka ( z drugiej strony powinno być to samo Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmcio Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Obrazek Dokładnie to regulujesz tymi małymi czarnymi orczykami Eee ten drugi to moja pomyłka ( z drugiej strony powinno być to samo Pozdrawiam Dziękuje za sugestie będę próbował o efektach poinforuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoorr Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Poruszaj drążkiem na aparaturze i będziesz wiedział, czy trzeba snap wykręcić, czy wkręcić. Po tej regulacji lama powinna prawie stać w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.