skydive Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam chcialbym kupic http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1005293274 oto ten silnik. jest bardzi podobny do mk17 z tego co zauwazylem , czy taki mozna wykorzystac jeszcze do wicherka? pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Można pod warunkiem, że będzie chodził, a sprzedający tego nie gwarantuje....więc możesz kupić silnik na półkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 o ile mnie mój 'niemłody "już wzrok zza okularów nie myli, to silnik ten ,to właśnie Mk17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skydive Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 aktualnie mam obudowe tylko z mk16 dostalem kupe lat temu :> a bebechów do takowej nie kupi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skydive Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 o ile mnie mój 'niemłody "już wzrok zza okularów nie myli, to silnik ten ,to właśnie Mk17 na obudowie pisze mk16;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ten silnik to MK-16 ... jezeli ma kompresje to bedzie fajnie chodzil -nadaje sie do Wicherka pod warunkiem ze sie go dobrze wyreguluje, gdyz silniki te niezle potrafily trzasc modelami gdy nie byly dobrze wyregulowane ... MK-16 to jedne z lepiej wykonanych seryjnych silnikow rosyjskich... Janek PS: jezeli silnik nie ma kompresji to i tak warto kupic do gabloty bo niezle wyglada (jedynie trzeba upolowac lepszy kolpak ...czerwienszy -ze tak powiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skydive Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ten silnik to MK-16 ... jezeli ma kompresje to bedzie fajnie chodzil -nadaje sie do Wicherka pod warunkiem ze sie go dobrze wyreguluje, gdyz silniki te niezle potrafily trzasc modelami gdy nie byly dobrze wyregulowane ... MK-16 to jedne z lepiej wykonanych seryjnych silnikow rosyjskich... Janek PS: jezeli silnik nie ma kompresji to i tak warto kupic do gabloty bo niezle wyglada (jedynie trzeba upolowac lepszy kolpak ...czerwienszy -ze tak powiem ) http://img227.imageshack.us/img227/5996/zdjcie007.jpg moze nie jakas super jakosc ale jest takie cudo mam kołpak czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Obawiał bym się tego,że sprzedając wyraźnie zaznaczył że nie zna stanu technicznego i nie przyjmuje zwrotów i negatywów-co by się przypadkiem nie okazało,że brakuje tłoka i korby :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skydive Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 mozliwe ja mam sam ten korpus jak pokazalem na fotce, jakby byly czesci kupilbym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.