modelmix Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Tak wyglądał mój Piper A tak po kraksie. Dlatego sprawdzajcie stan naładowania aku w odbiorniku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 modelmix, No trochę szkoda ale głowa do góry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr22 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Mam pytanie w sprawie tego pipera, a mianowicie skrzydla masz złączone na stałe czy łączysz oba płaty rurką ? PS: Zal troszke modelu . Co sie stało ze tak rypnoleś ?? Przecież to nie akrobat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Piotr, czytaj, jest napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr22 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 rzeczywiście nie zauważyłem . Ale jeszcze nikt nir odpowiedział czy w tym piperku : skrzydla masz złączone na stałe czy łączysz oba płaty rurką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.