mariaczi__21 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Pegaz - dzieki za pomoc. Co do planow, nie narysowalem rozmieszczenia elektroniki, kazdy ma inny sprzet i musi zrobic indywidualnie. W opiosie jest fotka z rozmieszzcenia mojego wyposazenia. Tak to ulozylem, zeby nie trzeba bylo wywazac. SC - sprawdzil sie ten, ktory obliczylem programem PIOTRA DE - 65 mm od krawedzi natarcia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubad Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 W turboCAd v6.5 nie moge otworzyć :cry: Muszę jakis inny program ściągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 u mnie w auto cad 2000 tez sie nie da odtworzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janik Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 AutoCad 2007 i wszystko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 A ja mam darmowego eDrawings i wsio OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.