Zgrywus Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam, 8 maja 2010 r odbędzie się na lotnisku w Mokrym festyn lotniczy szczegóły w linku: http://www.pwszzamosc.pl/landing-page/pokazy-lotnicze-2010/program.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 o jak miło, chętnie sie wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja z qmplem sie też chyba wybierzemy-atrakcje prawie jak na Góraszce :shock: Ile kosztują bilety? bo w sieci nie ma inf na ten temat :crazy: przynajmniej ja nie znalazłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Z tego co dzisiaj widziałem na plakacie to Wstęp wolny, niestety parking płatny 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 a u Ciebie ile parking? bro wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Niestety do mokrego mam około 20km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja bede na bank z aparatem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 heh ja też aparat biorę obowiązkowo tylko czy pogoda dopisze... w deszcz nie będą latać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 witam, Pomimo tego że pogoda z rana odstraszała to postanowiłem się udać na ten Festyn i nie żałuje, a najbardziej w głowie utkwił mi pokaz biało czerwonych iskier. Ten piękny dźwięk silnika gdy przelatywały nad głową- PIĘKNE Jedynie mogę się czepić zbyt długich przerw między pokazami.. Niestety nie mam zdjęć bo zapomniałem wziąć aparat. :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: a wy jak oceniacie pokaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Mnie niestety wystraszyła ranna pogoda-pomyślałem że nie warto 100km jechać po to, żeby się okazało że festyn odwołany. Teraz żałuje-widziałem filmiki na youtube , fajnie było... Szkoda ze mnie nie było... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.