Zgrywus Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam, 8 maja 2010 r odbędzie się na lotnisku w Mokrym festyn lotniczy szczegóły w linku: http://www.pwszzamosc.pl/landing-page/pokazy-lotnicze-2010/program.html
ksionc Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja z qmplem sie też chyba wybierzemy-atrakcje prawie jak na Góraszce :shock: Ile kosztują bilety? bo w sieci nie ma inf na ten temat :crazy: przynajmniej ja nie znalazłem...
Zgrywus Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Z tego co dzisiaj widziałem na plakacie to Wstęp wolny, niestety parking płatny 10zł
ksionc Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 a u Ciebie ile parking? bro wystarczy?
Zgrywus Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Niestety do mokrego mam około 20km
ksionc Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 heh ja też aparat biorę obowiązkowo tylko czy pogoda dopisze... w deszcz nie będą latać...
Zgrywus Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 witam, Pomimo tego że pogoda z rana odstraszała to postanowiłem się udać na ten Festyn i nie żałuje, a najbardziej w głowie utkwił mi pokaz biało czerwonych iskier. Ten piękny dźwięk silnika gdy przelatywały nad głową- PIĘKNE Jedynie mogę się czepić zbyt długich przerw między pokazami.. Niestety nie mam zdjęć bo zapomniałem wziąć aparat. :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: a wy jak oceniacie pokaz.
ksionc Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Mnie niestety wystraszyła ranna pogoda-pomyślałem że nie warto 100km jechać po to, żeby się okazało że festyn odwołany. Teraz żałuje-widziałem filmiki na youtube , fajnie było... Szkoda ze mnie nie było... :cry:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.