alchemique Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Wprawdzie sezon halowy juz dawno za nami ale ja jak zwykle mam troche opózniona reakcje i dopiero teraz przedstawiam mój model do F3P. Jest to już czasowa konstrukcja, model zaprojektowany przez amerykanskiego pilota Jasona Nolla. Szukalem modelu frezowanego i dlatego zdedydowalem sie na zakup tego samolotu, mam jeszcze w zapasie zestawik Osirisa z tej samej firmy. Graty w środku to standardowe wyposazenie takich modeli, czyli: - 3x d47 - hacker A10-15s - CC10 - Hyperion 2s 250mah - JR 2,4 Przedstawiam tez pare fotek modelu i na koncu porownanie z moim Yaczkiem od Krzyska: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zapomniałeś się pochwalić jaki lekki ! A jak ładnie złożony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.