thekrikx Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam coś o mnie; mam na imię Krzysztof i mam 22 lata, mieszkam w warszawie - gdzie też studiuje, modelarstwem interesuje się od jakiegoś czasu, niedawno zaczołem budowę motoszybowca . :idea: W myśl powiedzenia "jak się bawić - to się bawić" :mrgreen: chce poczuć frajdę i przyjemność płynącą z modelarstwa. Czytając posty na PFMy uświadomiłem sobie ze jeszcze nie wszystko wiem oraz ze warto czasem się poradzić kogoś doświadczonego Pozdrawiam thekrikx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz21 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam wrzystkich mam na imię Mateusz .Jestem początkujacym modelarzem.Posiadam dwa modele spalinowy i szybowca.Myślę,że poszeżę tu moją wiedze z zakresu modelarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witamy! Korzystasz z przeglądarki Mozilli ? wrzystkich - wszystkichposzeżę - poszerzęTakie małe spostrzeżenie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.