HubertFab Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam. Mam zamiar kupić kamerę Turnigy w HK za 24,95$. Tylko nie wiem jak w rzeczywistości wyglądają fotki z tej kamery. Czy może ktoś podesłać zdjęcie wykonane tą kamerą ? Najlepiej gdzieś na dworze. Z góry dziękuję i pozdrawiam! :idea:
Mars_2000 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Hubert, Po co zakładasz drugi temat o tym samym ? Spróbuj :szukaj!: i :google:
HubertFab Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Stary usunąłem. :roll: Sorry, ale nie mogę znaleźć tych fotek. To jest jedna która przedstawia akwarium w ciemnym pomieszczeniu... :ble:
kakis_cro Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Jakiś czas temu obydwie kamerki były w sprzedaży w dziale gielda za 100zł każda. Miałem dylemat którą kupić, niby turnigy jest lżejsza i nagrywa w trochę wyższej rozdzielczości, ale to nie znaczy lepiej, i ciężko znaleźć od niej filmiki i opinie. Więc wybralem starą sprawdzoną FCO2 i jestem zadowolony z zakupu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.