Grzegorz81 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum, lat mam 28 imię jak w nicku. Droga jaką tu trafiłem jest bardzo zawiła, lecz jestem!!! Zbudowałem nawet pierwszy model ,a mianowicie RWD-5 (bo cóż by innego). Jest ukończony niemal w 95% jeszcze nie posiadam do niego sprzętu. Na dzień dzisiejszy jestem na etapie zakupu aparatury i tu proszę o radę: Co mogę kupić za 300zł na początek?? najlepiej w komplecie z odbiornikiem. Po naprawdę długich poszukiwaniach znalazłem takie coś: http://www.abc-rc.pl/p/4/759/aparatura_rc_t6eap_6ch_24ghz_lcd-aparatury-wyposa%C5%BCenie_rc.html proszę o rady i pomoc. Pozdrawiam Grzegorz PS. Znajdzie się na forum ktoś z mojej okolicy pomóc w pierwszych krokach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Z Twojej okolicy znajdzie się ktoś na pewno Co do pomocy to zapraszam do działu Od czego zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.