Grzegorz81 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum, lat mam 28 imię jak w nicku. Droga jaką tu trafiłem jest bardzo zawiła, lecz jestem!!! Zbudowałem nawet pierwszy model ,a mianowicie RWD-5 (bo cóż by innego). Jest ukończony niemal w 95% jeszcze nie posiadam do niego sprzętu. Na dzień dzisiejszy jestem na etapie zakupu aparatury i tu proszę o radę: Co mogę kupić za 300zł na początek?? najlepiej w komplecie z odbiornikiem. Po naprawdę długich poszukiwaniach znalazłem takie coś: http://www.abc-rc.pl/p/4/759/aparatura_rc_t6eap_6ch_24ghz_lcd-aparatury-wyposa%C5%BCenie_rc.html proszę o rady i pomoc. Pozdrawiam Grzegorz PS. Znajdzie się na forum ktoś z mojej okolicy pomóc w pierwszych krokach?
Paweł R Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Z Twojej okolicy znajdzie się ktoś na pewno Co do pomocy to zapraszam do działu Od czego zacząć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.