darek_op Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Właśnie rozpoczełem oklejanie swojego Piperka folią SOLARFILM i normalnie zaczynam dostawać szału :devil: jak musze oddzielić folię osłaniającą warstwę klejącą. Jak Wy to cholerstwo oddzielacie, próbowałem już różnych sposobów i oczywiście udaje się to po wypowiedzeniu przy tym bardzo wielu niecenzuralnych "zaklęć" ;D
Ładziak Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Oj, coś słabej wagi musiały być te zaklęcia. Jak dobrą litanię zasunę, to mi folia sama odłazi ;-) Przyklej kawał mocnej taśmy samoprzylepnej do folii ochronnej, najlepiej przy krawędzi, drugi taki kawał przyklej ze strony przeciwpołożnej - do folii pokryciowej - i rozciągnij .
darek_op Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Jakie to proste A ja po oklejeniu stateczników boje sie iśc do spowiedzi bo pewnie dostane do odmówienia 1000 zdrowasiek :rotfl:
karlem Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ..ten typ tak ma, czyli TTTM :twisted: Jest rzeczą wielokrotnie sprawdzoną, że genealogia (szczególnie po kądzieli) zdecydowanie pomaga. Zwłaszcza podającemu w wątpliwość prawe pochodzenie wkurzającego przedmiotu... :wink:
Ładziak Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 O tak! Zwłaszcza wysyczenie przez zaciśnięte zęby darek_op, dzięki za żółty kolorek mojego postu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.