darek_op Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Właśnie rozpoczełem oklejanie swojego Piperka folią SOLARFILM i normalnie zaczynam dostawać szału :devil: jak musze oddzielić folię osłaniającą warstwę klejącą. Jak Wy to cholerstwo oddzielacie, próbowałem już różnych sposobów i oczywiście udaje się to po wypowiedzeniu przy tym bardzo wielu niecenzuralnych "zaklęć" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Oj, coś słabej wagi musiały być te zaklęcia. Jak dobrą litanię zasunę, to mi folia sama odłazi ;-) Przyklej kawał mocnej taśmy samoprzylepnej do folii ochronnej, najlepiej przy krawędzi, drugi taki kawał przyklej ze strony przeciwpołożnej - do folii pokryciowej - i rozciągnij . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Jakie to proste A ja po oklejeniu stateczników boje sie iśc do spowiedzi bo pewnie dostane do odmówienia 1000 zdrowasiek :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ..ten typ tak ma, czyli TTTM :twisted: Jest rzeczą wielokrotnie sprawdzoną, że genealogia (szczególnie po kądzieli) zdecydowanie pomaga. Zwłaszcza podającemu w wątpliwość prawe pochodzenie wkurzającego przedmiotu... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 O tak! Zwłaszcza wysyczenie przez zaciśnięte zęby darek_op, dzięki za żółty kolorek mojego postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.