johnyw Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jako, że jestem nowy na forum, pragnę się na wstępie przywitać. Witam więc wszystkich Mam na imię Piotrek, zaczynam właśnie moją przygodę z modelarstwem - trochę późno, bo w wieku 22 lat, no ale cóż - lepiej późno niż wcale Ostatnio złożyło się tak, że otrzymałem od mojej drugiej połówki pierwszy sprzęt latający - prosty, bez lotek, sterów (tylko ciąg silników), ale latający. No i zaczęło się.... Kupiłem niedawno pierwszy model styrodurowo - styropianowy i przystąpiłem do budowy, korzystając z porad zawartych na forum. Na konkretną literaturę póki co nie trafiłem, więc liczę na Was koledzy, że pomożecie. Pomożecie? Niebawem wstawię relację z budowy mojego Ravena (teraz już wiem, że na początek najlepszy wybór to nie jest, no ale cóż). Tymczasem: Witam i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.