marcin666 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Dzień dobry, szukam osoby z Krakowa lub okolic która pomoże mi w stawianiu pierwszych kroków w nauce latania. Posiadam model Piper 1720mm z silnikiem 8,5ccm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 No ja Ci fizycznie nie pomogę, bo w spalinach jestem cienki. Natomiast mogę zadać kilka ważnych pytań pomocnych dla inny i dla Ciebie. 1. Czy kiedykolwiek czymkolwiek latałeś? - chodzi o model oczywiście 2. Czy latałeś na symulatorze? 3. Czy Twoja aparatura posiada funkcję trenera? Jeśli na pytania 1,2 odpowiedziałeś sobie "nie" to proponuję zacząć od punktu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin666 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Latałem szybowcem, natomiast na symulatorze spędziłem sporo czasu. Odłyłem jeden lot z kolegą na kablu, niestety kolega mieszka daleko poza Krakowem i w tym jest największy problem. Tak moja aparatura posiada funkcję trenera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 No to jeszcze napisz jaka to aparatura i który MODE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin666 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Aparatura to Hitec Optic 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin666 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mode 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jak Optic6 i MODE 2 to coś poradzimy. Możliwe, że w przyszły weekend (nie ten długi majowy, tylko następny) będziemy latać w miejscu, gdzie taki model się zmieści. Dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin666 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dziękuję, czekam na informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.