bob07 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 WITAM właśnie dzis dostałem zakupiony symulator i mam pytanie zainstalowałem symulator i nie odpala każe się aktywować przez neta czy to jest konieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 A nie ma czegoś takiego jak : Register Later ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witaj, ja mam problem z kodem aktywacyjnym. Po wpisaniu SN+ numeru Interlink jest jakis błąd. Wiesz jak to zrobić aby aktywować? bob07, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroka Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 " każe się aktywować przez neta czy to jest konieczne " jest konieczne poniewaz w ten sposob powstaje zakonczenie urochomienie programu itp. wazne aby uwazac na sposob rejestracji i kolejnosc instalacji programu : nalerzy wlozyc CD do PC instalacja programu a teraz podlaczyc sterownik ( nadajnik ) nastepnie ukaze sie nowy ekran z miejscem do wpisania numeru seryjnego jaki otrzymales z programem . Ja jestem bardzo zadowolony z tego programu ,ozwala mi na bezpieczna nake pilotazu helikopterem ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Przyjemnej zabawy ... M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.