bob07 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 WITAM właśnie dzis dostałem zakupiony symulator i mam pytanie zainstalowałem symulator i nie odpala każe się aktywować przez neta czy to jest konieczne
Gość Kuba.K Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 A nie ma czegoś takiego jak : Register Later ?
Gość Anonymous Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Witaj, ja mam problem z kodem aktywacyjnym. Po wpisaniu SN+ numeru Interlink jest jakis błąd. Wiesz jak to zrobić aby aktywować? bob07,
Sroka Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 " każe się aktywować przez neta czy to jest konieczne " jest konieczne poniewaz w ten sposob powstaje zakonczenie urochomienie programu itp. wazne aby uwazac na sposob rejestracji i kolejnosc instalacji programu : nalerzy wlozyc CD do PC instalacja programu a teraz podlaczyc sterownik ( nadajnik ) nastepnie ukaze sie nowy ekran z miejscem do wpisania numeru seryjnego jaki otrzymales z programem . Ja jestem bardzo zadowolony z tego programu ,ozwala mi na bezpieczna nake pilotazu helikopterem ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Przyjemnej zabawy ... M
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.