robas69 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Pomimo mojego >zaawansowanego< wieku jak na modelarza mam stosunkowo niewielkie doświadczenie w modelach latających RC. Około pół roku latałem szybowcem ZUNI z zestawu ArtHobby. Niestety kiedyś z własnej głupoty, schodząc z >lotniska< puściłem go przy mocniejszym podmuchu wiatru i nie uratowałem go przed lądowaniem na 5 metrowej jodle. Ponieważ było późno akcję ratowniczą zostawiłem na następny dzień. Niestety następnego dnia nie było go już ani na drzewie, ani nigdzie w okolicy. No cóż, ładny model, więc znalazł nowego właściciela . Obecnie po zimowym okresie budowlanym przygotowałem trochę modeli zelektryfikowanych. Pozdrawiam, Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.