felixos Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam, wszystkich !! Mam na imię Łukasz mam 28 lat. Jak sie pewnie domyślacie jestem tutuaj nowy i chciałem sie przywitać Moja przygoda z samolotami zaczęła sie od symulatora lotu mysliwca F-16 Falcon AF, później przyszedł pomysł na zrobienie licencji pilota szybowca, jednak temat jest trochę kosztowny wiec postanowiłem zaiteresować sie namiastką latania a więc modelarstwem RC (Proszę nie bijcie mnie za tą "namiastkę" ). Mogę powiedzieć że jest to jakoby powrót do dawnych zaiteresowań ponieważ gdy miałem około 15lat dostałem bzika na punkcie sklejania modeli z papieru (mile wspominam poświęcony czas, no i ten bałagan dokoła mnie gdy sie pracowało nad modelamai z "Małego Modelarza ). Przygodę z modelami RC mam zamiar rozpocząć z modelem moto szybowca ASW-28 RTF (mam nadzieje że mnie nie zniechęci ). A tak nawiasem to mam pytanie: o co chodzi z tymi uprawnieniami na forum ?? chciałem zadać pewne pytanie w temacie w/w modelu jednak nie mam mam uprawnień czy coś przeoczyłem ?? Dziękuje za opdowiedź i pozdrawiam wszystkich forumowiczów EDIT: Wiem, doczytałem (żeby nie było że nie korzysztam z "szukaj" ), nie mam avatara ale nie jest wymagany W takim razie czekam na pojawianie sie moda i nadanie uprawnień. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.