Misieek31 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam Wszystkich Jakim klejem łączycie dwa pręty węglowe ze sobą oraz pręt węglowy z białym depronem. Np: wzmocnienia w modelu z tego tematu http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=17752 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Prety ze soba - CA Do depronu - CA, bezpiecznym dla depronu (odorless) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Jak wogóle wklejać takie wzmocnienia? Powierzchniowo? Zatapiać w materiale? Statecznik poziomy np. naciąłem delikatnie na długości gdzie wcisnąłem pręt węglowy 1,5mm, jak się dobrze usadowił i dopasował, wyciągnąłem, podłużny rowek zapełniłem UHU Por i ponownie w to wcisnąłem pręt węglowy obciążając balastem do wyschniecia. Rozleci sie przy pierwszym locie? Jak wzmacniać wzmocnieniem płaskim? Klej CA średni nada się? Czy ten do pianek i depronów MUSI mieć specjalne dodatkowe oznaczenie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.