Misieek31 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Witam Wszystkich Jakim klejem łączycie dwa pręty węglowe ze sobą oraz pręt węglowy z białym depronem. Np: wzmocnienia w modelu z tego tematu http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=17752 Pozdrawiam
Leszek_K Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Prety ze soba - CA Do depronu - CA, bezpiecznym dla depronu (odorless)
noker Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Jak wogóle wklejać takie wzmocnienia? Powierzchniowo? Zatapiać w materiale? Statecznik poziomy np. naciąłem delikatnie na długości gdzie wcisnąłem pręt węglowy 1,5mm, jak się dobrze usadowił i dopasował, wyciągnąłem, podłużny rowek zapełniłem UHU Por i ponownie w to wcisnąłem pręt węglowy obciążając balastem do wyschniecia. Rozleci sie przy pierwszym locie? Jak wzmacniać wzmocnieniem płaskim? Klej CA średni nada się? Czy ten do pianek i depronów MUSI mieć specjalne dodatkowe oznaczenie? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.