elvis696 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Dobry Wieczór jestem nowy i dopiero zaczynam, więc wasza a teraz nasza wyszukiwarka będzie czerwona :roll: POZDRAWIAM i jakby co to proszę o zrozumienie jak narazie gromadzę wiedzę niezbędną a potem do dzieła ale aparaturę już mam :jupi: HK 6CH 2,4Ghz i 5 serw tower pro 5010 troczę duże jak na deprona 3D dla nowicjuszy ale one mają inne przeznaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuptus_34 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam wszystkich.... Mam na imię Krystian, mieszkam w okolicach Krakowa. Od dawna odwiedzam forum, więc w końcu postanowiłem się zarejestrować... Bardzo lubię budować modele-no i nimi latać. Porady udzielane na forum pomogły mi niejednokrotnie- za co dziękuję. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.