TopGun Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witam wszystkich użytkowników. Czytam to forum już od sporego czasu - głównie temat o "odrzutowcach", które są mi bardzo bliskie (niekoniecznie w formie modeli) Mieszkam w okolicach Krosna, a mianowicie w Jedliczu. Interesuję się modelarstwem jak i lotnictwem od około 12lat. Na co dzień pracuję (m.in. mikroelektronika do modeli RC), a w weekendy studiuję (mechanika lotnicza). W wolnym czasie bawię się w modelarstwo i fotografię lotniczą...czasem latam. Co by tu jeszcze dodać - kocham Biało-Czerwone Iskry i TS-11 Pozdrawiam serdecznie, Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witaj. Zapoznaj się z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TopGun Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witaj. Awatar zmieniłem, a miejsce zamieszkania sprecyzowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.