Diakon Opublikowano 22 Lutego 2006 Opublikowano 22 Lutego 2006 Witajcie :wink: Jak będe tylko w stanie, to z chęcią zamieszczę plany prostego depro-szybowca dla początkujących, którego to zaprojektowałem kilkoma szczęśliwymi ruchami w parenaście minut. Niestety, zależy to od mojego kumpla, gdyż to on ma skaner :? Sam szybowczyk jest naprawdę prosty, a lata nieźle (w domu, na dworze zresztą też). Na razie pozostaje mi powiedzieć, że: -rozpiętość: 60cm, -długość: 42cm -usterzenie typu T Pozostaje zawsze majl
de_szaa Opublikowano 23 Lutego 2006 Opublikowano 23 Lutego 2006 Czekamy, czekamy, moze jakies filmy z lotow? Z checia udostepnie miejsce na serwerze na takie cele. Jesli znasz jakis program graficzny to moze sproboj w nim rozrysowac w wersji uproszczonej plan.
Diakon Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Opublikowano 23 Lutego 2006 Oj, ja tam nie kombinuje wiele przy kompie, najwyżej jak będę mógł, to podeśle Tobie te plany mejlem...
Diakon Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Opublikowano 25 Lutego 2006 Podaj mi proszę de_szaa Twój adres mail, wyślę Ci te skany - nareszcie je mam. Ja nie będę się bawił w umiszczanie tu grafiki - za ciemny jestem na te sprawy... 8) Pozdrawiam!
de_szaa Opublikowano 26 Lutego 2006 Opublikowano 26 Lutego 2006 Pod moim uzytkownikiem jest ikonka email:) kliknij to i masz mojego maila:) albo bartek [at] szabatowski [dot] com
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.