upgrayedd Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 A więc, kto mieszka w tych okolicach? Czy w ogóle ktoś mieszka? Ja wiem o dwóch osobach z Białej, może jest ktoś bliżej Międzyrzeca? Może zrobimy tu listę z kanałami, może mapkę google z miejscami, gdzie latamy? No to ja pierwszy: stecio, CH61, latam w Zaściankach, a niedługo w Rogoźniczce 17 km od Białej. Pozdrawiam, stecio!
myszorek1212 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 To ja drugi: myszorek1212, 2,4GHz, latam w Białej Podlaskiej a dokładniej "boisko TOP 54" Pozdrawiam!
koszkin Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Osobiście zaczynam się bawić w modelarstwo Kończę składać zefirka.
phoenix_rc Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Heja! Fajnie że ktoś się bawi modelami z rodzinnych stron. Ja osobiście dość głęboko siedzę w modelach pływających. Na co dzień mieszkam w stolicy, ale nadal jestem zapisany do modelarni przy MOK. Modelarnia jest prowadzona przez p. Kieruczenkę i jest on świetnym modelarzem redukcyjnym. Niestety nie pomoże on w modelach RC. Znam jeszcze 2 osoby zajmujące się latającymi RC z Białej i następne 2 zawodniczymi ślizgami elektrycznymi. Można by się spotkać na jakimś lataniu w Białej. Ja osobiście nie mam teraz nic lotnego, mam sporo ślizgów RC i kilka samochodów RC.
koszkin Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 o proszę nareszcie jakaś bratnia dusza z rodzinnych stron Musimy umówić się na jakieś wspólne latanie (fajnie, że znasz jeszcze dwie osoby "latające" )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.