MiQ27 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Oryginalne łopaty ESky warto też wyważyć, bo często są nierówne. Ja osobiście tylko dobierałem w pary, niektórzy kleją taśmę klejącą na lżejsze łopaty. Trzeba rozkręcić głowicę, zdjąć z osi i skręcić ją z powrotem. Taki pojedynczy wirnik kładziemy kulkami od snapów na 2 szklankach stojących obok siebie i od razu widać, czy któraś łopata nie jest wyraźnie cięższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik1213 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 A mam pytanie do czego służy te pokretełka na 4in1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 To są regulatory. Jeden od zyroskopu drugi od proporcjonalności obrotów wirnikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik1213 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 A ten po środku od czego bo przekręciłem go od pół obrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Kręcisz nie wiedząc czym kręcisz? :shock: Nie mam więcej pytań...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik1213 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Myslałem ze to od tego krecenia według własnej osi tak doradził na forum jakis koles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 A co pisało? Gain czy proportional? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik1213 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 proportional Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 No to to jest zależne od obrotów wirnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.