leszek_c Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Lub przy locie FPV: Może już było; [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Gdzieś to już widziałem, ale ciekawi mnie czy da się to zaimplementować np do lapka, albo innego urządzenia? Rzecz świetna, nie tylko do FPV. Od razu można by pomyśleć tez o wożeniu w modelu spadochronu który by się otwierał automatycznie po określonym czasie od utraty zasięgu i włączenia funkcji failsave O i żeby jeszcze taki spadochron nic nie warzył i nie zajmował miejsca w modelu.... zaczynam fantazjować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Super Ktoś wie jak takie coś wykonać?? Najbardziej podoba mi się obraz z tej kamery ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.