piotr22 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Witam. Mam problem , moja aparaturka laser 4 nie dziala. Gdy ruszam drążkami serwa reagują tylko po milimetrze , czyli stanowczo za mało. Zakładam , że nadajnik się spalił. Co można zrobic żeby działał poprawnie ?? I czy są jakieś serwisy, lub zapaleńcy którzy zajmują się naprawą takich urządzeń ??
Eryk Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 jeżeli serwa reagują, to niemożliwością jest, by nadajnik był spalony sprawdź czy nie masz skręconych pokręteł od regulacji zakresu wychylenia serwa
piotr22 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 Sprawdzę . Ale z radia było czuć dym dlatego bałem się , że zrobiło się zwarcie. PS: Będę przymierzał do kupna Optica 6 . Jak myślicie warto kupić taki zestaw ??
Miłosz Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Według mnie jak najbardziej. Nadajnika tej klasy nie dostaniesz nigdzie taniej.
piotr22 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 Czy zna ktoś może jakąś osobę z okolic Krakowa która naprawia nadajniki ?? Jeżeli tak to proszę o podanie kontaktu.
mikon Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Czy zna ktoś może jakąś osobę z okolic Krakowa która naprawia nadajniki ?? Jeżeli tak to proszę o podanie kontaktu. Nie, ale skontaktuj się z p. Andrzejem Piecem (PWPART) - jeżeli nie znajdziesz, mogę podesłać Ci kontakt na priv. Lepszego fachowca raczej nie znajdziesz. Pozdr., Michał
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.