keller82 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Witam wszystkich gorąco, jestem od jakiegos czasu zarejestrowany jednak to moj pierwszy post, od kwietnia 2009 zacząłem przygode z helikami w miedzyczasie nabyłem uzywane SU26 EPP z cyberfly, ktore dlugo czekało na wsadzenie odbiornika. Miesiac temu stało sie... pierwsze loty su26. Ku mojemu zaskoczeniu latanie samolotem okazało sie pełnym relaksem. W przypadku helika za kazdym razem pelne skupienie, stres najmniejsze przytarcie łopatami nieudane lądowanie konczy sie powrotem do domu i naprawa helika. Reasumujac , prostsze sterowanie i nizsze koszty utrzymania samolotu do mnie przemawiaja . Od teraz bede rownie czesto zagladal na to forum, jak dotychszac na epheli,waldorf mam nadzieje ze nie zostanie to odebrane jako reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.