piotr22 Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Witam. Jakie są wasze opinie o nadajniku Optic 6 Sport ?? :mrgreen: PS: Czy znacie lepszy nadajnik w podobnej cenie ?? :?:
gjery Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Używam tego nadajnika od dwóch lat, jest to mój pierwszy nadajnik. Nigdy nie miałem z nim najmniejszych problemów. Czytałem że niektórzy narzekali na baterię, u mnie nic takiego nie ma miejsca. Poza tym aparatura daje spore możliwości, gdyż nadaje się do prostych modeli jak również do bardziej zaawansowanych. Menu przejrzyste, czytelne i intuicyjne. Trochę kłopotu sprawia jednoczesne naciskanie przycisków aby wejść w menu (pewnie o to chodzi, aby nie wejść przypadkiem). W którymś ze sklepów jest za około 350zł, ja dałem dwa razy tyle. Podsumowując jak dla mnie to całkiem dobry sprzęt za niewielkie pieniądze. Na razie do moich potrzeb wystarcza.
tomo24 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Miałem okazje latać na tej aparaturze. Fajnie leży w dłoni. Ma sporo przydatnych funkcji. na odbiorniku z zestawu nie gubi zasięgu. Link do sklepu za 360 http://www.modelemax.pl/product_info.php?products_id=7222
piotr22 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 Ok . dziękuję z odpowiedzi. Myślę , że nadajnik jest warty zakupu :mrgreen: i musze go zakupić jak najszybciej bo moje radio się spaliło a za 2 tyg. mam zawody , ale pewni zawody odwołają bo nasze łąki są przesiąknięte wodą i cały czas pada :?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.