Karol Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam, podobno każdy producent oferuje świece zimne, średnie i ciepłe. Gdzie mogę znaleźć takie tablice albo zestawienia ? Silnik SuperTigre_51 chodzi równo z przyłączonym żarzeniem, po odłączeniu zaczyna przerywać. Z tego wnioskuję, że potrzebuje jakąś gorącą świecą ? Za pomoc z góry dziękuję. Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Takie coś http://www.osengines.com/accys/glowplugs.html ma OS do swoich silników i świec. Jak to jest z ST niestety nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markuz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 OS 8 i po kłopocie , ja latam teraz na ENYA 3 zero problemów , silnik OS37 masz chyba za bogata mieszanke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 ew. świeca już dłużej używana i lekko przypalony wolfram- normalny tego objaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.