qba Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 jak tam sytuacja u Was? w Lublinie pada nie pada od rana! ale jak pada to z przytupem ;]
meloow Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 u nas leje, nie leje, a jak leje, to jak z cebra. PS. powódź już jest większa od tej z 97 roku
Gość Kuba.K Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Kielce- leje teraz, leje rano... po południu trochę przestaje i wieczorkiem znowu i tak w kółko :evil:
Bartek L Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 U nas teraz lekko siąpi, ale przez dzień lało porządnie. Takiej wody jaka płynie w Dunajcu ja nie pamiętam.
lukas Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Krakow i okolice to samo.Leje cał czas ,od początku maja chyba.A podobno przybyło znacznie wody w Wiśle ? Jest ponad stanem alarmowym
KaliN Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 U nas stan wody w normie ale deszcz pada tak często że uniemożliwia wypad na latanie :|
tytan12 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Tak to u mnie wygląda :twisted: ,URL=http://img237.imageshack.us/i/hpim5821.jpg/][/url]
SiSon Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 No w Rudzie nie było chwili kiedy deszcz zrobiłby sobie przerwę. W okolicy już ze dwie drogi zamknięte z powodu rozlewiska - u nas to niezwykła rzadkość.
Karol93 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 U nas, wsie w okolicach Skoczowa, koło Bielska - wszystkie nad Wisłą pozalewane tak, że ich łódkami ewakuują . Ja na szczęście mieszkam na małych wzgórzu, co chroni mnie przed wszystkimi urokami ulewnych deszczy. Niestety - wszystko wkoło pozalewane....
Danielstol Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 U mnie niestety tez cały czas leje .Zalało mi wszystkie uprawy na polu Do szklarni wdarła się woda ,nawet pomidorów nie widać :cry: Co gorsza zalało mi moją modelarnie :roll: A na lądowisko to nie wiedziemy chyba do sierpnia :?
lukas Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 No u mnie też rosliny uprawne wszystkie są pod wodą , w szklarni też pełno wody,pomidory pozalewane... teraz to jedynie jakiegos szuwarka rc robic,na okres tych deszczy
Janosik72 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Moje laki podobno dzis pokazywali w TV , zona ogladala , calkiem spore jeziorka sie porobily Mowie o Borzecinie Gornym A w londynie dzis pogoda co zalapalem godzinke latania po pracy Pozdrawiam JAn
gregoorr Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 U nas jako tako, deszczu nie ma za dużo, ale straszne wieje.
adrian06adik Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 u nas ponoć na obrzeżach miasta jakieś podtopienia, ale nic "szczególnego" nie widziałem
ali1983 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 w Elblągu nie pada 2 dzień, ale wieje że mało łba nie ukręci.
meloow Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 chcecie zobaczyć jak jest u mnie http://www.czecho.pl/ polecam linki w komentarzach.
Marcus Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 U mnie nie leje tak bardzo, jak już to burza w nocy. Na łąkach nie byłem, ale nie widać, by były pozalewane, poziom rzeki też za wiele się nie podniósł. Troszkę wieje. Ale do takiej pogody jestem przyzwyczajony. Nic nowego. :mrgreen:
MareX Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Wczoraj mocno popadało, ale ok. południa przestało i wtedy moja "prywatna" rzeczka, która normalnie prawie że wody nie niesie, tak sobie wyglądała: W innym ujęciu - prawie, że na drogę się wylewała. Kilka lat temu po bardzo gwałtownej burzy w tym miejscu wylało i myślałem, że teraz też tak będzie. W tym czasie, kiedy ja chodziłem nad rzeczką i robiłem fotki, nasz Kolega Heniu S. też robił fotki, ale w zupełnie innym miejscu Polski. Pojechał sobie z rodziną na krótki urlop, bo też i nie będzie cały czas siedział nad tym "RWDziakiem". Wybrali się więc na spacer: , i zaszli aż nad sam brzeg morza, gdzie zapaleńcy grali sobie w siatkę. Wiało ponoć okropnie, pozostawał tylko jakiś przytulny barek... I tak to się z tą pogodą plecie Panie Dziejku. Nic, ino ocieplenie klimatu nas dopada...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Wracając z pracy zrobiłem takie fotki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.