karol656 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Prośba do kolegów z Łomży, aby dali znac na PW jak będą wybierac się na latanie. Jestem początkujacym modelarzem i chętnie nawiąże kontakt z kolegami. Na dzień dzisiejszy nie posiadam jeszcze modelu latającego (składam Pipera z firmy Guillows - model na gumkę, bardziej zabawa i zabicie czasu) Myslałem o zakupie Cessny 480 na początek, lecz dochodzę do wniosku, że lepiej tą kase przeznaczyć na aparaturę i zbudować samemu jakiegoś prostego trenerka. Widzę że ekipa Łomżyniaków jest doświadczona w modelarstwie, a mi byłoby miło uczyć się pod doświadczonym okiem. ( i czasami browarka wypić) Pozdrawiam , Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Cześć. Co prawda na razie ze mną to tyko tymbarka możesz wypić Możemy się spotkać i objaśnić co i jak. W budowie też mogę pomóc. Koledzy pewnie też pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-91 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Cześć Myślę że w przyszłym tygodniu jak pogoda pozwoli to zorganizujemy jakieś latanie. Jak by co to wiadomość pójdzie na PW. W razie jakichkolwiek pytań pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol656 Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Ok super byłoby poznać Was w realu. Czekan na PW Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.