gregu77 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witam wszystkich Nazywam się Grzegorz i jestem z okolic Ożarowa Mazowieckiego. Do tej pory latałem małym elektrycznym trenerkiem, ale coś mnie ostatnio zainteresowało FPV. Myślę, że dużo się tutaj dowiem jak zacząć i zaoszczędzić trochę kaski. Pozdrawiam Greg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witamy na forum. Myślę, że dużo się tutaj dowiem jak zacząć i zaoszczędzić trochę kaski.Raczej się dowiesz jak wydać więcej i na co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witaj Co do oszczędności kaski to zobacz tutaj: www.hobbycity.com <-- Chyba, że już znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.