Callab Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Super filmik! Oglądnąłem od początku do końca. Piękne modele. PS. znalazłem kilka błędów w opisach modeli: Było Jaribu zamiast Jabiru, PE-51 zamiast P-51, Grosshopper zamiast Grasshopper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 :oops: :oops: palę się ze wstydu. Fakt Jabiru sam przekręciłem ale pozostałe błędy skopiowałem z tej listy w tymże temacie. Uczę się dopiero. Cieszę się, że podoba się. Z obróbką nie szalałem - miała to być czysta relacja - z obrazków ruchomych zamiast foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Dzięki bardzo Rafał. Fajny filmik, podsumowuje całe zawody, ja mam kamerę ale nie jestem tak dobry w te media, napisy, itp. Pozdr., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.