kacper96 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam. Mam problem z silnkiem towerpro 2406-21 gdy chce ruszyć silnikiem lub dać bardzo mało gazu, silnik przerywa i słychać stukot. Mam pytanie o co może chodzić i jak z tym problemem sobie poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolar Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Też często mi się tak zdarzało. I myślę, że gdzieś nie masz styku, bo jak ja poruszałem kabelkami to działało Może masz zimne luty przy konektorach, bo ten objaw to brak jednej fazy (jak zła diagnoza to poprawcie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Czołem! Z pewnością brakuje jednej fazy. Polutuj jeszcze raz kable i sprawdź czy poprawnie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.