eptita Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Piotr jestem 30 letnim spawaczem. obecnie stawiam pierwsze kroki modelarstwie RC. Duże braki wiedzy po stronie elektroniki. Dość dobrze wyposażone zaplecze warsztatowe. Dotychczasowe osiągnięcia to modele redukcyjne. kołowe i lotnicze. Największy projekt do którego się przymierzam to, budowa czołgu RC z metalu (Panther V)w skali 1/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Ja przepraszam, ale kolega jednak nie doczytał regulaminu. Kotów nie przyjmujemy na forum, tylko ludzi. Nawet kotów używających komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Już avatar poprawiony, ale bardzo mi się podobał :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyrider Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Ja także przyłączam się do powitania. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.