franek20 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Witam wszystkich, mam na imie Franek, mam 19 lat i jestem początkującym modelarzem RC.Zaczynam przygodę z modelarstwem, jestem świeżak w tym temacie i liczę na wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Popraw pole skąd w profilu na coś więcej mówiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek20 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ano Wiatm tesz Ciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Dżem dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Dżem dobryale tylko wisniowy :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.