wader Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 WITAM mam małe pytanko czy ktos z kolegów latał już flymentorem na belcie v2 prosze o pomoc chodzi mi o ustawienia flymentora do belta jeśli ktos takie posiada będe wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 witam ja latałem na flymentor'rze... pisz na gg lub pw to Ci pomogę... pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wader Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 dzięki za odpowiec przesłałem problem na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbak Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Może jednak tutaj coś się uda podpowiedzieć. Ja szczerze mówiąc niby ustawiłem sobie FlyMentora3D w moim Belcie ale coś jeszcze nie do końca jest to ustawione OK. Czy możesz np. podesłać plik konfiguracyjny? Czy obracałeś kamerkę i żyro bokiem? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.