koszkin Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Może jest to sklep skierowany bardziej do użytkowników "copterów" , ale w ich asortymencie można znaleźć też modele samolotów, samochodów, łodzi ... oraz osprzęt RC. Do sedna: kupowałem już u nich 3 razy... i jestem pod wrażeniem, bardzo szybkie paczki, dobry kontakt. Same plusy. Polecam
Bartosz Mesjasz Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Potwierdzam , kontakt rewelacja, paczka w 24h, szeroki asortyment i bardzo konkurencyjne ceny. Można by tak wymieniać bez końca. Sklep na prawdę godny polecenia. :!: :!:
pasek888 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Kontakt jak Koledzy wyżej piszą - pierwsza klasa. Miła Pani udziela wszelkich informacji telefonicznie i błyskawicznie odpowiada na maile. Zamówiłem o godzinie 15:35, przelałem od razu pieniądze z mBanku. Wysyłka nastąpiła 15 minut później. Błyskawica ! Cena - taniej nie znalazłem nigdzie. Alpha 1500, która gdziekolwiek indziej zaczynała się od 589zł, w tym sklepie była za 555zł. Do tego załapałem się na promocję - wszystkie zamówienia w grudniu otrzymują dodatkowe 3% rabatu ! Z wysyłką kurierską wyszło mi 553zł z groszami, czyli rabat pokrył koszty wysyłki, a nawet skubnął nieco koszt samego sprzętu Zdecydowanie polecam sklep, również ze względu na szeroki asortyment. Już wiem, że w razie niekontrolowanego i nieplanowanego polowania na krety zaopatrzę się tutaj w części zamienne, bo dostępne jest praktycznie wszystko.
bubi120 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Moje uczucia są mieszane - zamawiałem już kilka razy części do CB100 - wszystko super. Ostatnio zamówiłem 2 części za około 30 zł - maila dostałem, że przyjęte do realizacji a nadal nie wysłane Zależy mi na czasie dlatego dopłaciłem za priorytet ale widzę, że nie polatamy w najbliższym czasie. Pozdrawiam
robas69 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 W niedzielę zamówiłem zestaw części do modelu, a we wtorek miałem paczkę. Dla mnie wzorowa obsługa.
GEX999 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Kilka razy zamawiałem różne akcesoria, zawsze przychodziły nie uszkodzone w miarę szybko. Ostatnio brałem fakturę, na której źle napisali nazwisko. Owa faktura była bardzo ważna, dlatego wysłałem maila z prośbą o wysłanie poprawionej. Żadnej odpowiedzi, ale kilka dni później przyszedł polecony. Ogólnie bardzo fajny sklep. Polecam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.