koszkin Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Może jest to sklep skierowany bardziej do użytkowników "copterów" , ale w ich asortymencie można znaleźć też modele samolotów, samochodów, łodzi ... oraz osprzęt RC. Do sedna: kupowałem już u nich 3 razy... i jestem pod wrażeniem, bardzo szybkie paczki, dobry kontakt. Same plusy. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Potwierdzam , kontakt rewelacja, paczka w 24h, szeroki asortyment i bardzo konkurencyjne ceny. Można by tak wymieniać bez końca. Sklep na prawdę godny polecenia. :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek888 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Kontakt jak Koledzy wyżej piszą - pierwsza klasa. Miła Pani udziela wszelkich informacji telefonicznie i błyskawicznie odpowiada na maile. Zamówiłem o godzinie 15:35, przelałem od razu pieniądze z mBanku. Wysyłka nastąpiła 15 minut później. Błyskawica ! Cena - taniej nie znalazłem nigdzie. Alpha 1500, która gdziekolwiek indziej zaczynała się od 589zł, w tym sklepie była za 555zł. Do tego załapałem się na promocję - wszystkie zamówienia w grudniu otrzymują dodatkowe 3% rabatu ! Z wysyłką kurierską wyszło mi 553zł z groszami, czyli rabat pokrył koszty wysyłki, a nawet skubnął nieco koszt samego sprzętu Zdecydowanie polecam sklep, również ze względu na szeroki asortyment. Już wiem, że w razie niekontrolowanego i nieplanowanego polowania na krety zaopatrzę się tutaj w części zamienne, bo dostępne jest praktycznie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Moje uczucia są mieszane - zamawiałem już kilka razy części do CB100 - wszystko super. Ostatnio zamówiłem 2 części za około 30 zł - maila dostałem, że przyjęte do realizacji a nadal nie wysłane Zależy mi na czasie dlatego dopłaciłem za priorytet ale widzę, że nie polatamy w najbliższym czasie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 W niedzielę zamówiłem zestaw części do modelu, a we wtorek miałem paczkę. Dla mnie wzorowa obsługa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Kilka razy zamawiałem różne akcesoria, zawsze przychodziły nie uszkodzone w miarę szybko. Ostatnio brałem fakturę, na której źle napisali nazwisko. Owa faktura była bardzo ważna, dlatego wysłałem maila z prośbą o wysłanie poprawionej. Żadnej odpowiedzi, ale kilka dni później przyszedł polecony. Ogólnie bardzo fajny sklep. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.