idzik15 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witam wszystkich Szukam modelu, ktory mogl bym np. spakowac (czesciowo) do plecaka i na rowerze lub pieszo podejsc na pole, ale takze w przystepnej cenie. Myslalem o rozpietosci do 1m, wylacznie z EPP badz cos styropiano podobnego. Do ok 400-500g. Na silnik bezszczotkowy. W oko wpadl mi UCanDo3D w wersji elektro, EPP. Mam 2 pytania. Czy jest mozliwosc zamontowania w nim bezszczotki outrunner i czy skrzydla mozna bez problemowo demontowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Yo, Tak, można zastosować nim silnik out runner. Moja uwaga do tego modelu to że przy ostrzejszych zakrętach ogon modelu wygina się pasowało by wzmocnić węglem lub czymś podobnym. Większy wątek o tym modelu znajdziesz: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=21326&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 A ja bym Ci polecił RainBow'a . Jak widzisz mam te dwa modele i mogę z czystym sumieniem powiedzie, że potyczkę UCanDo3D vs. Rainbow, stanowczo wygrywa ten drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.