Gość RomanB Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Pakiet 4200 /9,6V fabrycznie wykonany. Uformowany za pomocą Pulsar 2. Formowanie przeprowadzone przez osobę znającą się na rzeczy. Po około 6 tygodniach i pracy około 30-40 minut nadajnik zasygnalizował 9,1V polecając ładowanie. Pobór nadajnika 160 mA-całkowicie zgodny z danymi producenta- zmierzyłem. Nadajnik nic nie pobiera w pozycji wyłączony-zmierzyłem. Pytanie brzmi: czy rozpoznanie dV zależy od : pojemności prądu ładowania prądu ładowania funkcji pojemności zjawisk fizykochemicznych zachodzących podczas ładowania innych zasadniczych parametrów wyżej nie wymienionych Ładowanie prądem 850 mAh . Pakiet przyjmuje 2800 mAh. Urządzenie Simprop Expert. Pakiet 3000mAh (używany dwa lata) ładuje się całkowicie prawidłowo-przyjmuje około 3100 mAh. Ile ten pakiet oddaje to nie jest w tej chwili istotne.Zachowuje się na tej ładowarce i tej samej ustawionej dV prawidłowo. Może ktoś poda źródło wiedzy na temat dV -strony producentów ładowarek nie są istotne -to nie jest wiedza źródłowa. Można mi odpowiedzieć technicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.