specyfick Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Zakupiłem dziś w Hamburgu bardzo fajną ładowarkę. Problem jest taki że instrukcja jest w j. niemieckim. Na szczęście menu jest po angielsku. Może ktoś ma instrukcję w innym języku, angielski, polski ? Może też ktoś ma takową ładowarkę i mógł by napisać jak się sprawuje ? Oto ona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Mogę się mylić, ale wszystkie ładowarki z B6 w nazwie to prawie to samo, więc poszukaj na forum instrukcji do innej, podobnej ładowarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 lordg90 właśnie ściągnąłem instrukcję do e-station BC6 dual power. Widać na pierwszy rzut oka po mapie MENU że to jet to samo oprogramowanie procesora, czyli to samo. Dzięki bardzo za pomoc i proszę zasłużony punkcik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.