modelmaniak Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Kończę moje najnowsze dzieło... klasyczny F3A 2x2m motor 20ccm... Zostało tylko przykręcić silnik i serwa.... Zdjęcia wkrótce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 no jestem ciekaw, a to z palanow jakichs czy zestaw?? bo jak skocze 2-plata to musze cos fajnego jeszcze piopełnic w zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 no jestem ciekaw, a to z palanow jakichs czy zestaw?? Kupiłem skorupę kadłuba w Katowicach, a resztę zdłubałem z załączonych planów. Jest to model projektu mistrza świata F3A z 1999 roku... QrcZe nie mam czasu zrobić fotek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Przepraszam za jakość zdjęć... Kumpel robił kamerą... Docieranie silnika... zdjęta gondola na rurę rezonansową... W pełnej krasie... Motor zgasł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 To jest straszne :evil: Że też ludzie mają dostęp do taaaaakich lotnisk Mój stepowy lotniskowiec (10x20m wertepów pod linią WN) w tym roku został zaorany :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Że też ludzie mają dostęp do taaaaakich lotnisk Od nowego roku już nie będę miał dostępu do lotniska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.