Chriss Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Cześć, od kilku miesięcy mam symulator RF G4 i pomyślałem czy niezrobić by jakiś wspólnych lotów dla forumowiczów na multiplayerze na necie. Myślę że było by to dość ciekawe. Co wy na to?? Licze na szybkie i treściwe rozpatrzenie pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 jest juz taki temat ( w temacie g4,5) latamy prawie cały czas przez hamachi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 latamy prawie cały czas przez hamachi... hamachi cóż to takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszm Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 :google: :google: :google: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 ja jestem za tyle ze tego nie próbowałem jeszcze. Możemy sie skliknac na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 hmm, może być mój numer GG to 8464881 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 dzis albo jutro wieczorem sie odezwe tak po 20 OK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.