Doman Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam! Takie cudo znalazłem: Różne ornithroptery już widziałem ale takiego jeszcze nie! :-) Ciekawe co dalej... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Tak dla ścisłości - to jest ważka. Za jedyne $49.99 - FlyTech RC DragonFly http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2585632&cp Tutaj parę zdjęć tego cuda. A pod tym linkiem sporo szczegółów konstrukcji, a nawet sekcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Od kiedy hornet(wg. filmu) to ważka(wg. sklepu) ;-) Tak czy siak zabawka przednia 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Od kiedy nazywa się DragonFly Nawet na Youtube jest DragonFly w tytule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ło masz, mi bardziej biegało co "Izrael ma zamiar zrobić" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.