piniak100 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Siemka wszystkim. Chciałem się przywitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jakaś przeszłość modelarska czy dopiero zaczynasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniak100 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 W sumie to dopiero zaczynam. Bakcyla załapałem od kolegi. Razem zrobiliśmy mój pierwszy samolot. Na początku głównie pomagałem właśnie jemu (nadal zresztą mu pomagam), ale planuje zacząć robić coś wreszcie samodzielnie. Na razie jestem na etapie nauki zarówno "klejenia" modeli jak i pilotażu ukończonych już maszyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 W takim razie witaj na forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.